Помилување по повод Новата 2019 година
Monday, 24 December 2018 00:00   
There are no translations available.

PRM_portret_01

Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, по повод Новата 2019 година, даде помилување на 16 осудени лица, кои делумно се ослободуваат од натамошно извршување на казната затвор.


  Back<<Назад